Til toppen

Tape Produkter

Sorter Navn (a > å)

Sperrebånd, Hvit / Rød 70 mm x 500 m

Ikke-klebende bånd brukes til å sperre områder og gi en visuell advarsel om potensielle farer på stedet.
712354

Tape Multi-Grip 0,5 X 12 mm X 33 m SM

Multi Grip er en dobbelsidig tape som erstatter punktsveising og popnagler. Multi Grip er bestandig mot UV-stråling, tåler høye temperaturer og gir ekstremt sterke sammenføyninger som ikke blir harde eller sprekker. Tapen er elastisk, lett å montere på problematiske detaljer og gir et umiddelbart feste.
850044

Tape PVC Elektro

NEMKO godkjent PVC elektrotape. En av Verdens beste elektrotape. Brukes til alle typer isolasjon, ved reparasjon av kabler, både høy og lavspent. Brannhemmende kvalitet, myk og smidig å bruke ned til -40°C. Meget strekkfast. Tåler å være primærisolasjon og skjøter opp til 600 Volt. Legger ikke igjen limrester.
711857

Tape Sandblåser 50 mm X 30 m

Sandblåsertape, en myk, føyelig og fleksibel PVC film, 0,50 mm tykk, spesielt beregnet som maskeringstape for sandblåsing. Gir skarpe, fine kanter uten skyggevirkning under og etter sandblåsing og er lett å fjerne uten å sette igjen limrester.
711861

Tape Scantech 2 Grip, 12 mm

2 Grip Tape er en PE-skumbasert, dobbeltklebende tape. Med sin unike klebe/limeffekt er den derfor velegnet til permanent montering av skilt, emblemer, dekorlister, profiler, speil og lignende. Tapen benyttes i stor utstrekning innen bilbransjen da den er godkjent av Citroén, Rover, Peugot med flere, men brukes også av andre bransjer hvor kravet til styrke er avgjørende.
57384

Tape Universal Vulc

Selvvulkaniserende polyisobutylen tape. Brukes til høyspentledninger, kabler samt forsterkning og reparasjon av slanger, rør, vannrør m.m. Gir permanent beskyttelse mot fukt, vann rust, syre og skadelige UV-stråler. Er lett å bruke, kleber ikke. Strekkes ved bruk
57354