Til toppen

Dex - det ultimate rengjøringsproduktet

Hvorfor bruke Dex - det ultimate rengjøringsproduktet

Hvis du har jern, stål, kobber eller messing som trenger rengjøring, eller hvis du har fliser og betong som trenger en skikkelig rengjøring, da er Dex det ultimate rengjøringsproduktet for deg.

Dex er et kraftig og effektivt rengjøringsmiddel som kan brukes til rengjøring av en rekke overflater, inkludert betonggulv, brannmurer, fasader, våtrom, betongtobber, svømmebasseng, båter og toaletter. Den kan også brukes til rengjøring av kjele- og kondensatoranlegg når disse er i bruk.

En av de viktigste egenskapene til Dex er dens lave pH-verdi på mindre enn 1. Dette gjør den til et svært effektivt rengjøringsmiddel, spesielt når det gjelder rengjøring av fliser og betong i sanitære rom.

Dex kan brukes ufortynnet eller i forholdet 1:1 - 1:10 med vann ved rengjøring av betong. Dette gjør at produktet er svært økonomisk i bruk, samtidig som det gir en kraftig og effektiv rengjøringseffekt.

Kort sagt, hvis du vil ha en effektiv og pålitelig rengjøring av overflater som krever en kraftig rengjøringseffekt, er Dex det beste produktet å bruke. Med sin lave pH-verdi og økonomiske bruk, vil du være sikker på å få en skinnende ren overflate uten å skade den.

pH-verdien påvirker rengjøringseffektiviteten

Når det gjelder rengjøring, er pH-verdien en viktig faktor å ta hensyn til. Det er fordi pH-verdien påvirker rengjøringseffektiviteten av rengjøringsmiddelet. For eksempel kan et surt rengjøringsmiddel, som vårt produkt Dex, være effektivt for å fjerne kalkavleiringer og skitt fra fliser og betong i sanitære rom. Dette skyldes at den sure løsningen kan løse opp mineralavleiringer som skyldes hardt vann.

Når pH-verdien er lavere enn 1, som det er tilfellet med Dex, kan den være spesielt effektiv til å fjerne vanskelige flekker og urenheter fra overflater som jern, stål, kobber og messing. Dette skyldes at den lave pH-verdien kan løse opp og bryte ned fett, olje og rust som har bygget seg opp på overflaten.

Det er viktig å merke seg at bruk av sure rengjøringsmidler som Dex kan være skadelig for visse overflater, så det er viktig å følge bruksanvisningen nøye og teste produktet på en liten, usynlig del av overflaten før du bruker den på hele området.

Alt i alt er pH-verdien en viktig faktor når det gjelder valg av rengjøringsmiddel, og vårt produkt Dex med sin lave pH-verdi er en effektiv og pålitelig løsning for å rengjøre en rekke overflater.

Dex

Et flytende surt rengjøringsmiddel, som inneholder 20% saltsyre med korrosjonsinhibitor.
11222M

Dex, 750 ml

Et flytende surt rengjøringsmiddel, som inneholder 20% saltsyre med korrosjonsinhibitor.
11222

Dex, 5 L

Et flytende surt rengjøringsmiddel, som inneholder 20% saltsyre med korrosjonsinhibitor.
11225