Til toppen

1- Komponent Lim

Husk at valget av riktig cyanoakrylatlim avhenger av spesifikke behov og materialer som skal limes. Det er viktig å vurdere faktorer som herdetid, elastisitet, limstyrke og motstand mot ulike kjemikalier når du velger det rette produktet for ditt formål.

Sorter Navn (a > å)

Scantech Cyano XL, 28 g

Scantech Cyano XL er et elastisk enkomponents cyanoakrylatlim for liming av gummi og plast i kombinasjon med hverandre og metall. Scantech Cyano XL er ideelt til liming av o-ringer og andre elastiske materialer ettersom limet kan bøyes 180°. Scantech Cyano XL er motstandigdyktig mot vann, olje og løsemidler m.m.
860404

Scantech Cyanoactivator, 15 ml

Cyanoaktiv er en hurtigherder for cyanoakrylatlim som påskynder herding, øker spaltefyllingen, forhindrer absorbering i porøse materialer, minimerer limspredning samt gjør det mulig å herde cyanoakrylatlim på åpne flater. Brukes med fordel hvis man vil bygge med limet.
870014

Scantech Cyanoblixt, 20 g

Scantech Cyanoblixt er et tyntflytende og hurtigherdende cyanokrylatlim.
860884

Scantech Cyanobond, 28 g

Scantech Cyanobond er et tyntflytende og hurtigherdende enkomponents cyanoakrylatlim. Scantech Cyanobond limer hurtig, og gir i løpet av sekunder sterke limfuger på plast, gummi og metall. Limet er bestandig mot vann, olje og kjemikalier m.m.
860504

Scantech Cyanofirm, 28 gr

Scantech Cyanofirm er et tyktflytende enkomponents cyanoakrylatlim med lang fikseringstid, hvilket gir muligheten for nøyaktig tilpassing. Scantech Cyanofirm gir sterke sammenføyninger på plast, gummi, metall og porøse materialer. Limet er bestandig mot vann, olje, løsemidler og andre kjemikalier.
860514

Scantech Cyanoplus, 20 g

Scantech Cyanoplus er et enkomponents cyanoakrylatlim med ekstremt høy viskositet, 140°C.
860194

Scantech Superaktiv 2G, 50 ml

Superaktiv er en hurtigherder for cyanoakrylatlim som påskynder herdingen, øker spaltefyllingen, forhindrer absorbering i porøse materialer. Det minimerer limspredning samt gjør det mulig å herde cyanoakrylatlim på åpne flater. Brukes med fordel hvis man vil bygge med limet.
870045