Til toppen

Salt-X Konsentrert, 208 L

Produktnummer: SA-55IA
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Produkt designet for å beskytte de fleste metalloverflater mot de destruktive virkningene av kloridsalter.

Type

Nytt produkt designet for å beskytte de fleste metalloverflater mot de destruktive virkningene av kloridsalter. Salt-X er en unik kombinasjon av salt-motvirkende ingredienser som angriper, oppløser, deaktiverer og fjerner salt og saltvannsforekomster fra en hvilken som heist overflate, med øyeblikkelig effekt.

Trygt å bruke

Biologisk nedbrytbart og trygt å bruke på alle metalloverflater. Salt-X reduserer betydelig de korrosive, skadelige effektene av Salt- og saltvannsforekomster, noe som forlenger levetiden til metalloverflater som er utsatt for dette ødeleggende elementet.

Eksklusiv Korrosjonshemmer

Salt-X inneholder en eksklusiv korrosjons hemmer, "ANTICHLOR", som er en primær ingrediens i det beskyttende belegget som bidrar til a bevare metallets overflate. Selv om Salt-X ikke vil fikse tidligere skader, vii det definitivt bidra til å redusere ytterligere skade ved bruk som anvist.

Det er ingenting på markedet som kan sammenlignes med Salt-X for å bevare metallet på en båt, båtmotor, bil, lastebil, hytte, tilhenger, fiskes­tang-trinse, sykkel, klimaanlegg, verktøy.

Økonomisk

Super konsentrert Salt-X er ekstremt økonomisk. Bare 14 ml per liter vann er tilstrekkelig for de fleste typer bruk.