Til toppen

Merkevogn "Driver" for linjespray

Produktnummer: RX441600
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

For at en linjemerkevogn skal kunne tegne rette linjer... Takket være sin stabilitet, enkelhet og unike design, er den splitter nye linjemerkevognen SOPPEC DRIVER™ den beste på markedet. Den garanterer rette linjer på glatte eller strukturerte overflater både innendørs og utendørs.

Vognen

Takket være sin stabilitet, enkelhet og unike design, er den splitter nye linjemerkevognen SOPPEC DRIVER™ den beste på markedet. Den garanterer rette linjer på glatte eller strukturerte overflater både innendørs og utendørs.

Det er linjemarkeringsvognen SOPPEC DRIVER™ som "driver" brukeren. 

Et innovativt design

Den sentrale plasseringen av føringsrammen gir høy stabilitet og minimerer risikoen for at brukeren påvirker rettheten i markeringen. Hjulenes brede slitebane (32 mm) og den brede akselavstanden garanterer rett kjøring.

Plasseringen av aerosolboksen er veldig intuitiv takket være den eksklusive dyseholderen for SOPPEC PureSPRAY™. Sprøytesonen er beskyttet og optimalisert slik at den sprøytede malingen ikke ødelegges. En vindskjerm (valgfritt) styrker beskyttelsen ytterligere dersom værforholdene er vanskelige.

Takket være vognens kompakte format er merking opptil 60 mm foran og 79 mm til siden av hindringer mulig. Bredden på markeringslinjen kan stilles inn trinnløst mellom 5 og 12 cm.

Du trenger ikke noe verktøy for å klargjøre vognen. Bare sett trekkstangen og aerosolholderen i riktig posisjon og stram de to festemutrene for hånd.

Applikator for gulvmarkeringstape

Tapepåføringsmodulen til SOPPEC DRIVER™ er den første i sitt slag på markedet og gir brukeren to raske og enkle påføringsfunksjoner i en og samme vogn:

  • Markemaling for linjemerking på parkeringsplasser eller i industriområder både utendørs og innendørs.
  • De selvklebende tapene for merking av arbeidsplasser for økt sikkerhet eller for Visual Management (LEAN) på glatte overflater innendørs.
  • Med applikatoren for gulvmerkingstape kan du dra nytte av alle funksjonene til SOPPEC DRIVER™-vognen:
  • Vognens rettlinjede driv som sørger for at teipen påføres rett.
  • Den tette monteringen som sikrer korrekt føring og perfekt vedheft av jordbåndet.
  • Enhetens fleksibilitet og kompakthet gjør merking mulig langs eller foran hindringer (vegger, stativføtter, etc.).
  • Det enkle, verktøyfrie oppsettet som lar deg raskt bytte mellom merkefarge og merketape
  • Når tapepåføringsmodulen er på plass, heves de to fremre hjulene på SOPPEC DRIVER™-vognen, og deretter sikres det nødvendige trykket på den selvklebende tapen med påføringsrullen med gummibase.
  • De to bakhjulene sørger for at enheten kan kjøres rett.